Tenis

Alkaras odgovorio Lejveru: Moje ime je čudo!

foto: EPA-EFE/JOEL CARRETT

Poslije pobjede nad Miomirom Kecmanovićem i plasmana u četvrtfinale Australian opena, Karlosa Alkarasa upitali su da prokomentariše izjavu legendarnog Roda Lejvera da bi bilo čudo da Novak Đoković ponovo ne osvoji pehar u Melburnu.

Srpski teniser ove godine igra za 11. trofej na prvom Grend slemu u godini.

“Moje ime je čudo!Probaćemo da učinimo da se to ne dogodi – Đoković je ovdje osvojio titulu mnogo puta i igra na vrhunskom nivou, ali ovo je tenis i ništa se ne može unaprijed tvrditi”, rekao je Španac.

U četvrtfinalu ga čeka okršaj sa Sašom Zverevim od kojeg je poražen četiri puta u sedam mečeva.

“Nastavljamo da radimo, prvi sljedeći korak je plasirati se u polufinale. Nadam se da možemo da odnesemo titulu iz Melburna, ali ne čudi me što je Lejver to rekao uzevši u obzir ko je Novak, kako igra i koliko je puta bio najbolji ovdje”, dodao je Alkaras.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
AnonimousPrimusKotoranin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotoranin
Gost
Kotoranin

Spusti se malo na zemlju druze, bolje da manje pricas i na djelima da se pokazes kad si tako dobar. Ne bi me cudilo da te Zverev ili Medvedev izbace prije finala,slovenska je to krv.

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Ne razumijem ovo, ispade da samo sloveni znaju tenis? A Borg, Mekenro, pa i taj isti Lejver? I oni su sloveni? Poslije Đokovića zaboravićete na tenis kao što ste zaboravili na vaterpolo. Nije ni čudo koliko ste pazili na vaterpolo da je Partizan trenirao u hladnim bazenu.

Send this to a friend