Tenis Đoković se zahvalio Čiliću i Ćoriću

Crna Gora i dalje na čekanju, hrvatski tandem igraće na Adria Tour-u

foto: Tanjug

I dok se čeka da potvrda da li će Novak Đoković “Adria Tour” dovesti i u Crnu Goru, srpski teniser saopštio je da će dvojica najboljih hrvatskih igrača nastupiti na turnirima.

Marin Čilić i Borna Ćorić pridružili su se Timu, Dimitrovu, Saši Zverevu i Troickom.

“Hvala Marinu i Borni što su se odazvali pozivu da učestvuju na “Adria Tour” i što su potpuno besplatno, i bez bilo kakvih drugih uslova, pristali da budu dio jednog ovakvog događaja. Riječ je o dvojici vrhunskih tenisera, ali i sjajnih momaka, što su pokazali i ovog puta. Obojicu dugo poznajem, privatno se družimo, poštujemo, učimo jedni od drugih. Drago mi je što će biti dio ovog događaja, u jednom pravom sportskom gradu, pred zadarskom publikom”, rekao je Đoković i dodao:

“Marin je jedan od najboljih tenisera u istoriji kada je riječ o igračima sa ovih prostora, osvojio je Grend slem, toliko godina je u samom vrhu, i izuzetno je kvalitetan igrač. Pamtim mnoge naše duele, ali još više prijateljstvo koje održavamo. Borna ima potencijal da bude medju najboljih pet na svijetu, i ja vjerujem da može tako nešto i da ostvari. Ćorić je veoma posvećen sportu, trudi se, veliki je profesionalac, odlikuje ga izuzetna mentalna snaga, što je često presudan faktor na terenu. Trudim se da često organizujem zajedničke treninge i drago mi je što ćemo se opet sresti u Zadru. Mečevi će biti veoma atraktivni, jer iako se radi o humanitarnom turniru, potrudićemo se da publici pružimo takmičarski tenis, i sve ono što se od nas i očekuje”, istakao je Đoković.

“Adria Tour” počeće 14. juna u Beogradu, a zasad je siguran i turnir u Zadru, sedam dana kasnije. Crna Gora je jedna od planiranih destinacija turneje za 27. i 28. jun.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Support
Gost
Support

Što bi, Nole? Zabranio ti Vučić da dođeš, jer smo zatvorili granice? Ili tata Srđo?

Otpisani
Gost
Otpisani

Ama zaobidji nas Djole

Boka
Gost
Boka

Promjeni naslov. CG ne čeka nikoga. Vazda je bila tu đe je, pa ko vpli nek izvoli uz dužno poštovanje .

Vesso
Gost
Vesso

Djokovic je na cekanju.

Send this to a friend