Tokio 2020 Najvažniji meč na Igrama

Ajkule žele novo olimpijsko polufinale: Obaveza je da damo maksimum i ponosno napustimo bazen

foto: COK

“Ajkule” će protiv Grčke pokušati da pobjedom dođu do četvrtog uzastopnog polufinala na Olimpijskim igrama.

Igre iz grupne faze ne obećavaju, ali bi jednom pravom partijom sve moglo odmah da se zaboravi.

“Nismo pokazali da možemo da ‘povežemo’ cijelu utakmicu, to je činjenica. Nadam se da će se to dogoditi protiv Grka, jer smo pokazali da možemo da igramo sa njima, mada oni igraju najbolji vaterpolo trenutno uz Španiju. Grčka je popunjena na svim pozicijama, veoma kompaktna, sa dobrim centima i dobrim šuterima. Favorit je, na papiru, naša obaveza je da damo maksimum”, rekao je Vladan Spaić

Centar “ajkula” pokušava da spusti loptu na zemlju pred ovaj meč.

“Nećemo ga doživljavati kao meč na život i smrt, već kao trenutak u kome želimo da damo maksimum, da pokažemo sve što možemo i ponosno napustimo bazen. Da li će to biti dovoljno za pobjedu – to ćemo da vidimo. Ako budemo pravi i onakvi kakvi možemo da budemo, imamo šanse da pobijedimo”, istakao je Spaić.

Grčka je veoma poznat rival našem timu.

“Igrali smo dobro sa njima u posljednje vrijeme. Očekujem tvrdu utakmicu, mnogo borbe, vjerujem da može da ode na našu stranu. Oni su u naletu, imaju samopouzdanje, ali pokazali smo da imamo rješenje za njih. Imamo pravo da se nadamo polufinalu”, rekao je Vlado Popadić.

Crna Gora i Grčka igraće sjutra od 8.30.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Alibi
Gost
Alibi

Protiv Srbije nijeste zapinjali, da bi izbjegli Italiju, a dobili Grcku… A sad prica da Grcka igra najbolji vaterpolo uz Spaniju

Deki
Gost
Deki

Tacno tako . Namjerno su izgubili od Srbije .

Prč
Gost
Prč

Pa i ako su neka su.ne znam ko ista moze da zamjeri vaterpolistima crne gore,ko ista ljucko i sportsko ima u sibi.koliko imamo klubova? Koliko je momaka koji su rodjeni u cg i svo znanje stekli u tih par klubova a otisli da igraju za drugu drzavu? I neko nesto da zamjeri reprezentativcima crne gore!? Sva ih sreca u zivotu… Više »

Send this to a friend