Vaterpolo

Brguljan realan poslije poraza: Bolji ide dalje

Kapiten vaterpolo reprezentacije Crne Gore Draško Brguljan kaže da ekipa mora nastaviti da napreduje, te da će na svjetskom šampionatu sve biti kako treba.

“Ajkule” su u četvrtfinalu EP u Barseloni izgubili od Hrvatske 9:7, iako je na polovini susreta naš nacionalni tim imao dva gola prednosti.

“Bolji ide dalje… Borili smo se, dali smo sve od sebe. Krenuli smo odlično, ali se na kraju vidjelo da je Hrvatska odmornija. Zasluženo su pobijedili i čestitam im. Vidjeli ste kakve smo golove primili, nakon odbitka, te dva peterca. Sreću valjda treba zaslužiti… Idemo dalje, napredovali smo dosta u odnosu na prošlo ljeto, mislim da mnogo bolje igramo. Ovo ljeto smo izgubili samo dvije utakmice, od dvije najbolje ekipe na svijetu, Hrvatske i Srbije. Čekaju nas utakmice za plasman, i daćemo sve od sebe. Moramo nastaviti da napredujemo, približili smo se jako najboljim ekipama. To se vidjelo večeras, i to je jako bitno. Moramo da nastavimo da napredujemo, sljedeće godine čeka nas Svjetsko prvenstvo i siguran sam da će sve biti kako treba”, rekao je Brguljan poslije poraza od Hrvatske.

Crna Gora u četvrtak (16.45) protiv Mađarske razigrava za plasman od petog do osmog mjesta.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
R. Srpska
Gost
R. Srpska

Jel’ no sad Igraju u polufinalu Srbija i Hrvatska ???
Ako igraju eto povoda da se hrvatske zastave vijore na samo po Cetinju no i širom Crne Gore.

lola
Gost
lola

Bolje bi ti blo da si podržao brata Darka nego što sad filozofiraš i branis stranu ovoj neznalici od Gojkovica. On je pokazao koliko zna, svako 5-6 mjesto smo osvojili. Jednostavno mora igrati najbolji sastav ma ko ga vodio…

Pipica
Gost
Pipica

Bazen u kotoru gotov tek za sezonu 2020!
Djece nema!
Analize nepotrebne

Mojsije
Gost
Mojsije

Pobjeda nad Spanijom sigurno bi nam obezbijedilo polufinale.Ovako smo dobili Hrvatsku. Stalno gubimo u drugom dijelu utakcije i šta je u pitanju?

RacerRXL
Gost
RacerRXL

Nemojte da se krijete iza stare glupe fraze da bolji ide dalje. Sami ste sebe dobili, neozbiljnoscu i nezainteresovanoscu.

anonymous
Gost
anonymous

Neozbiljnost i nezainteresovanost? Nezainteresovanost?! Stvarno?! Ja i ti nijesmo istu utakmicu gledali… ili ne navijamo za istu reprezentaciju?

RacerRXL
Gost
RacerRXL

Primali su golove kao djeca… Nekoliko golova primljenih usled potpune zbunjenosti i dekoncentracije – na ovom nivou to se zove neozbiljnost. Zatim dva promasena zicera sa jednog metra nisu dopustiva. Kao sto nije dopusteno da ljekar nacini fatalnu gresku tokom operacije slijepog crijeva i izgubi pacijenta. Nedopustivo.

anonymous
Gost
anonymous

Hahahahaha E vidim ja da sam ja neozbiljan sto s tobom raspravljam… Aj uzdravlje.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Sto bi ovo.. Spremili ste se za poraz?

Send this to a friend