Vaterpolo Hrvati se revanširali, ali u nebitnom meču

Tucak: Uvjeren sam da je poraz od Crne Gore na prvenstvu Evrope splet nesrećnih okolnosti

Ivica Tucak

Selektoru Hrvatske Ivici Tucaku, mnogo je značila pobjeda nad Crnom Gorom,iako se radilo o kontrolnom meču.

“Barakude” su imale veliki motiv da se revanširaju našem timu za poraz u meču za bronzanu medalju na prvenstvu Evrope u Budimpešti u januaru.

“Bitno mi je da smo odigrali dobru utakmicu. Uvjeren sam da smo kvalitetnija reprezentacija od Crne Gore i uvjeren sam da je onaj poraz u Budimpešti, u borbi za bronzu na Evropskom prvenstvu, splet nesrežnih okolnosti iz kojih smo izvukli određene pouke što se i vidjelo u ovoj utakmici. Bez obzira na to što ova utakmica nije imala neki rezultatski naboj bila nam je itekako bitna. Drago mi je da smo se vratili sportu, sa publikom na tribinama. Mislim da je mogla uživati u jednoj pravoj utakmici. Želja je bila da se igrači vrate, da osjetimo tribine i prije svega sport te sam izuzetno srećan što smo utakmicu odigrali u Dubrovniku, u hramu vaterpola na Gružu”, rekao je nekadašnji trener Jadrana.

Luka Bukić je sa četiri pogotka predvodio Hrvatsku u meču sa našim timom.

“Vjerujem da su svi srećni što napokon kreću sportski događaji pa tako i mi sportisti naravno. Odigrali smo ovu utakmicu ozbiljno i nadam se da je publika koja je došla uživala i da će se tako i nastaviti”, kazao je Bukić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Slučajno treći
Gost
Slučajno treći

Hajde onako iskreno…zar stvarni mislite da ste bilji od Hrvata??!! Treće mjesto smo vam pustili da vam malo dignemo moral usred četničke hegemonije koja je došla i do vas!!

Luka Filipović
Gost
Luka Filipović

Niko se ne moze upucat u koljeno kao mi Hrvati. Ajmo da se vidimo u sljedecem finalu. Svako dobro u CG braco.

Burin
Gost
Burin

Jesu kvalitetniji, no ni blizu koliko bi se reklo po ovoj utakmici. I prvu utakmicu na prvenstvu smo mogli dobiti ppslije njihovog velikog vođstva. Tucak diže moral svojim igračima, jer su se pokazali kao labilna ekipa.

JABLANKO
Gost
JABLANKO

A moj Burin….kakav Tucak….pojma nema…

Ivan
Gost
Ivan

Lako ti je dobit Crnu Goru ili V.K Jadran sa onakvim trenerom.Ja se i dalje pitam ko ga podrzava?I dali je normalan taj momak sto se blamjra i sam ne napusti kormilo reprezentacije?Mislim da bi najbolje bilo ako se moze da se vrati Perovic

Send this to a friend