Region Tvrdi da je greška nastala još 1995. godine

Dodik: BiH nije ni trebalo da postoji

Dodik

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da BiH sada plaća cijenu međunarodnog intervencionizma i da je to jedan od razloga neformiranja vlasti na nivou BiH.

“BiH nije trebala ni da postoji i greška je nastupila 1995. godine i sve godine do sada nam to pokazuju”, rekao je on u emisiji na RTRS-u.

Dodik je istakao da je BiH neželjena od strane dva konstitutivna naroda.

“Mnogi su se tu upleli. Prije svega visoki predstavnici koji su intervenisali u procedure vezane za sastav Savjeta ministara, koji je ranije imao tri ministarstva. A po Ustavu i danas ima tri ministarstva”, naglasio je Dodik.

Dodik naglašava da je neko htio da od Saveta ministara napravi “vladu”.

“To ne može tako. Po Ustavu Savjet ministara je pomoćni organ Predsjedništva BiH”, objasnio je Dodik.

On ističe da je u BiH trenutno nezdrava situacija, te dodaje da se plaća cijena i zbog “zamiššljenih demokratskih institucija”.

“Boššnjački političari su sada izmislili priču o tome da se bašš sada uđe u NATO i to postavi kao uslov za formiranje vlasti. Jasna pozicija Republike Srpske je vojna neutralnost i mi se ponašamo u skladu sa tim. Oni imaju svoje politike, a mi svoje i to pokazuje da BiH ne možže da funkcionišše”, izjavio je Dodik za RTRS.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CroatiaRubea
Gost
CroatiaRubea

BiH je ništa drugo nego dogovorna zona između Hrvata i Srba. Ni jedni ni drugi je neće jer je ustvari beskoristan teritorij, a u drugu ruku povijesno bitan prvenstveno za Hvate jer su u njoj najstariji autuhtoni narod, a s druge strane za Srbe jer su se u njoj sakrili od Turaka i skupa sa Hrvatima branili Zapad. Onda su… Više »

marius
Gost
marius

BiH je nekad bila Jugoslavija u malom, i svi su u njoj lijepo živejeli, dok se ne pojaviše nacionalnosti svih vjera, i haos tad nastade. I umjesto da su se izvukla pouke iz tog zlog vremena, ono i dan danas ista retorika. U pamet se političari, puštite narod da živi život dostojan čojeka.

drug
Gost
drug

marius, kakvi narodi takvi i političari.

...
Gost
...

“Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da BiH sada plaća cijenu međunarodnog intervencionizma i da je to jedan od razloga neformiranja vlasti na nivou BiH.”
A što je trebalo, možda da puste da istrijebite sve druge, teško Srbima sa ovakvim vođama.

free samples
Gost
free samples

Jugoslavija je propala dali od nacionalizma iznutra ili od faktora spolja a sta je BiH nego mala Jugoslavija.Vjestacki odrzavaju malu Jugoslaviju u zivotu.Nikad nije bila drzava niti ce biti.Covjek voljeli ga ili ne rekao je istinu golu .na kraju krajeva resenje za bosnu je hrvatski dio hrvatskoj ,srpski srbiji a ono sto ostane od bosne moze se uspostaviti kao turski… Više »

role
Gost
role

DECKO VRATI SE U SKOLU I UCI MALO ISTORIJU

21 vijek
Gost
21 vijek

Zamislite sada kada vam prođe 10 godina sa ovakvim presjednikom i ovakvom ,,inteligencijom,, ko je u stvari sada ko ,dali je narod kao on ili je on kao narod ili je on kao ovi sa ZAPADA

mozak
Gost
mozak

Izetbegović je porijeklom Srbin, Dodik je porijeklom Hrvat, Čović se do rata potpisivo ćirilicom… Nema te psihijatrije koja ovo može riješit.

role
Gost
role

sasvim ste u pravu Izedbegovicev djedo se prezivo JAKIC PORIJEKLOM IZ BEOGRADA

Jack
Gost
Jack

Najbolje bi bilo da se ujedinimo,jaci smo i lakse cemo se braniti od neprijatelja..Moramo naci slogu i ljubav jer ipak smo mi braca..

Žeks
Gost
Žeks

Indijanac! Nisu trebale da postoje male državice u BIH, koje samo šire nacionalizam i mržnju! Trebala je samo da pistoji BIH, jednaka za sve gradjane u njoj! Ali je zapad morao Indijancima da da države da ih uvijek mogu poklati!

Cici
Gost
Cici

Žeks kad je tako što onda nije Crna Gora ostala u okviru SRJ.Ne može se silom nagovoriti da neko nekoga voli i postuje..

Lale
Gost
Lale

Tako je gospodine Predsjednice !

Milan
Gost
Milan

A rep sprska jeste
E jadan li čovječe malo

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Da je srece ti nebi postojao jer si ti nesreca svoga naroda zajedno sa AV.

Laki
Gost
Laki

Jel zna neko sta oce ovaj drvosjeca?..

awetinja
Gost
awetinja

Oće ronhil

role
Gost
role

OVAJ DRVOSECA UZIMA PARE OD RUSA DA STVARA NEMIRE NA BALKANU

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Sva sreća pa ti postojiš… Ko bi bio Vučićeva prva pratilja da tebe nije?😎

Emi
Gost
Emi

TACNO TAKO AV PRVA PRATILJA.

Send this to a friend