Region

Holandija traži ponovno uvođenje viza Albaniji

Holandija je danas Evropskoj komisiji dostavila Rezoluciju koju je nedavno usvojio holandski parlament, sa zahtjevom o vraćanju viznog režima za albanske građane koji putuju u zemlje Evropske unije, prenosi portal a1on.

Holandija je ovaj zahtjev dostavila evropskom komesaru za migracije, unutrašnje poslove i državljanstvo Dimitrisu Avramopulosu.

Holandski parlament je 16. aprila, na zahtjev grupe poslanika pet političkih stranaka, usvojio Rezoluciju o ponovnom uspostavljanju viznog režima za Albaniju, zbog „povećanog albanskog kriminala“ u toj državi.

Rezolucija je bila usvojena sa 108 glasova „za“ i 42 „protiv“.

“Vraćanje vize sa albanske građane je neophodno zbog povećanja kriminala albanske mafije u Holandiji. Ove kriminalne organizacije zloupotrebljavaju mogućnost da putuju bez vize u zemlje EU i šire mrežu krijumčarenja“, navodi se u rezoluciji.

Rezolucija nalaže holandskoj vladi da podnese ovaj zahtjev Briselu, jer posljednju riječ u vezi sa zahtjevom o ponovnom uspostavljanju viznog režima ima Evropska unija.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
KapetanIstinitoSefketTranqiloBaranin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kapetan
Gost
Kapetan

Nije moguce…

Istinito
Gost
Istinito

Trolovi= Albanci

Sefket
Gost
Sefket

Nema sanse.Ko ce pravit djecu ako Albancima zabrane ulazak.Ostace podjekoji izmozdeni Afroevropljanin da se zrtvuje za Holandiju.

Tranqilo
Gost
Tranqilo

A ne vjerujem da su….

Baranin
Gost
Baranin

Rekoh ja da se polako stvari okrecu, Evropa sve vise okrece ledja Albancima.

Harpovic
Gost
Harpovic

Braćo napaćena

Ida
Gost
Ida

Divlje balkanske horde

Send this to a friend