Love & Sex Od stava preko pića koje pije do omiljenog sladoleda

Šest stvari koje otkrivaju kakva je u krevetu

Vjerovali ili ne, postoji veliki broj pokazatelja toga kakva je djevojka u krevetu. Stručnjaci su pokazali da možete da pročitate njeno umijeće na različite načine, od toga kako se ljubi do toga koji joj je omiljeni ukus sladoleda.

Pogledajte šest ključnih pokazatelja.

STAV I SAMOUVJERENOST

Samouvjerenost je seksi, i žene koje vidno imaju samopouzdanje gotovo sigurno ga nose sa sobom i u spavaću sobu. Ali podjednako možete da budete sigurni da će briljirati ako joj udijelite par komplimenata koji će je ohrabriti.

PIĆE KOJE PIJE

Skorašnja studija pokazala je da djevojke koje piju vino nisu pretjerano avanturistički nastrojene, dok sa druge strane one koje se odlučuju za votku uživaju da budu dominantne. Još jedna ne tako iznenađujuća činjenica jeste da djevojke koje uživaju u tekili jesu zabavne, druželjubive i spremne na akciju.

CIJENI HRANU I POLAKO JEDE

Žena koja cijeni hranu i uživa u ukusima prilikom svakog zalogaja isti pristup ima i u spavaćoj sobi. Takođe je karakteristično dvoumljenje kod žena koje dugo biraju svoj obrok. Ali naravno stručnjaci naglašavaju, sve zavisi od osobe, kao i hrane…

OMILJENI SLADOLED

Istraživanje u kom je učestvovalo 720 ljudi starosti između 24 i 59 godina, bavilo se pitanjem u kojoj su vezi omiljeni ukusi sladoleda sa tipom ličnosti. Prilikom njega došlo se do zanimljivog rezultata, da su žene koje vole kafu dinamične i vole zavođenje i flert. Sljedeći put znate, ako naruči espreso, spremite se za dobru noć.

SPORTISKINJE ZNAJU

Naravno da nije iznenađujuća činjenica, ali da podsjetimo, djevojke koje se bave sportom obično pokazuju bolje umijeće u krevetu. Ne samo što sport podiže samopouzdanje, već se stiče i samouvjerenost i fizička spremnost koja je sjajan preduslov za različite egzibicionističke akcije.

NAČIN NA KOJI SE LJUBI

Obratite pažnju na to kako se ljubi, može da vam pruži jasan nagovještaj toga kakve su njene druge oralne sposobnosti… Naravno nemojte ni da pomišljate na najgore ako neki poljubac nije baš idealan, kod svakog pravila postoji izuzetak. Ne brinite i ako se nježno ljubi, možda jednostavno preko dana uživa u nježnostima, dok joj je noć teren na kom će vam pokazati i svoju divlju stranu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Depilacija
Nevalja brate nista

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

Moja mješa votku i tekilu.

Send this to a friend