Showbiz

Hajdi Klum se udaje za 16 godina mlađeg: Moja djeca jedva čekaju svadbu

Njemačka manekenka Hajdi Klum objavila je početkom godine na društvenim mrežama da ju je njen momak Tom Kaulic zaprosio.

Njihova veza, koju su objelodanili u maju prošle godine posebno intrigira javnost jer je Hajdi 45 godina, a Tomu Kaulicu 29.

Hajdi je majka četvoro djece, Helene (15), Henrija (14), Džona (12) i Lou (9) i kaže kako njena djeca jedva čekaju njihovo vjenčanje jer obožavaju budućeg očuha.

“Djeca obožavaju Toma. Ne mogu da dočekaju vjenčanje. Biće veoma uključeni u ceremoniju“, rekla je Hajdi u razgovoru za magazin Closer.

Par se vjerio samo deset mjeseci od početka veze, a Hajdi objašnjava da je s njim potpuno drugačije.

“Upoznali smo se u februaru 2018. godine i iskreno, udala bih se za njega već tog dana“, kaže ona.

“Iznenadila sam se kada me je zaprosio, ali nekako sam osjećala da će se to dogoditi jer smo odmah klinknuli“, objašnjava Hajdi.

Manekenka i muzičar upoznali su se na setu snimanja emisije Germanys Next Top Model, a Hajdi je 16 godina starija od njega.

O vjenčanju je nedavno rekla: “Mi smo dvoje Njemaca, biće vrlo organizovano i na vrijeme“.

Najstariju ćerku Hajdi je dobila iz veze sa Flaviom Briatoreom s kojim se rastala ubrzo nakon što je saznala da je trudna. Ostalo troje djece manekenka je dobila u braku sa pjevačem Silom s kojim je bila u braku od 2004. do 2014.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
...
Gost
...

I moja 🙂

anonimus
Gost
anonimus

Zna li ko gdje je Jovanka?

Jovanka
Gost
Jovanka

Eo me. Ova Hajdi je teska legenda, isijava pozitivom, neka se udaje sad 100 puta ako oce kad je djecu rodila i posa zavrsila, vazda mi je milo vidjet…

Titograd
Gost
Titograd

A kad ćeš se ti udavat Joše, mrčila se?

Send this to a friend