Politika

CEMI: Evropski tim za Nikšić osvojio 18 mandata, Za budućnost Nikšića 11, Demokrate 10, URA i Daka po jedan, SDP bez cenzusa

Foto: CdM

Na lokalnim izborimakoji su danas održan u Nikšiću najviše mandata 18 osvojila je Evropski tim za Nikšić – DPS, SD, LP, PKS, koalicija Za budućnost Nikšića – DF, SNP  11, Mr Momo Koprivica – Mir je naša nacija – Demokrate 10, Dr Dritan Abazović – Crno na bijelo – Može Nikšić jedan, Miodrag Daka Davidović – Narodni pokret  jedan mandat, dok SDP – Srcem za Nikšić! nije prešla cenzus. Nikšićki parlament ima 41 odbornika. Pravo glasa imalo 58.833 birača, a glasalo  se na 138 biračkih mjesta.

Izborni dan su obilježene brojne nepravilnosti, a na jednom biračkom mjestu intervenisala je policija jer je predstavnik koalicije Za budućnost Nikšića oteo glasačku kutiju od članova biračkog odbora kada su krenuli ka osobama koja treba da glasaju putem pisma.

Najveći gubitnik izbora u Nikišiću DF

Sumirajući prve rezultate izbora u Nikšiću zapaža se da je najveći gubitnik ovih izbora koalicija Za budućnost Nikšića koji je osvojio5,5 hiljada glasova manje nego na parlamentarnim izborima u ovom gradu. Najveći rast zabilježila je koalicija koju su predvodile Demokrate.

Na ovom LINKU možete uživo pratiti rezultate glasanja.

23:20

23.17

22:51

22:49

22:42

22:30

22:02

21:53

21.51

21.50

21.20

21:17

21.10

Na 46,7 odsto obrađenih glasova Evropski tim za Nikšić – DPS, SD, LP, PKS osvojio je 39,30 odsto, Za budućnost Nikšića – DF, SNP  26,7odsto, Mr Momo Koprivica – Mir je naša nacija – Demokrate 23,9 odsto, Dr Dritan Abazović – Crno na bijelo – Može Nikšić 4,0 odsto, Miodrag Daka Davidović – Narodni pokret 3,30 osto i SDP – Srcem za Nikšić! 2,9 odsto.

 

21:00

Na 31,7 odsto obrađenih glasova Evropski tim za Nikšić – DPS, SD, LP, PKS osvojio je 38,70 odsto, Za budućnost Nikšića – DF, SNP  27,5 odsto, Mr Momo Koprivica – Mir je naša nacija – Demokrate 24,1 odsto, Dr Dritan Abazović – Crno na bijelo – Može Nikšić 3,5 odsto, Miodrag Daka Davidović – Narodni pokret 3,50 osto i SDP – Srcem za Nikšić! 2,8 odsto.

 

20:40

19:40

CEMI – BM 46 – Članovi biračkog odbora, suprotno članu 71a Zakona o izboru odbornika i poslanika koriste mobilne telefone.

19:10

Do 19 sati glasalo je 81,2 odsto birača.

A po podacima OIK-a do 19 časova izašlo je 80,5 odsto glasača.

Opštinska Izborna komisija procijenila je da je izborni dan prošao uspješno.

“Sem sporadičnih ekcesa, posebno ekcesa koji se dogodio na biračkom mjestu broj 118, ostalo je proteklo u najboljem redu. Mi nijesmo u saznanju da je bilo bilo kakvih propusta koji bi uticali na regularnost izbora”, kazao je predsjednik Komisije Rade Perišić.

18:17

CEMI – BM 33 Rubeža – birač slikao glasački listić telefonom. Takav glasački listić birački odbor je proglasio nevažećim.

17:40

CEMI – BM 22 – Članovi biračkog odbora koriste mobilne telefone na biračkom mjestu, što je suprotno članu 71a Zakona o izboru odbornika i poslanika.

17:15

Predsjednik OIK-a Rade Perišić saopštio je da je izlaznost do 17 časova 78 odsto.

CEMI – Do 17 sati glasalo je 77,8 odsto birača.

16:40

CEMI – BM 54 – OŠ Šipačno – na biračkom mjestu je došlo do prepirke između grupe građana i članova biračkog odbora. O incidentu je obaviještena policija.

15: 44

OIK Nikšića je saopštila da je do 15 časova izlaznost 70 odsto.

Predsjednik OIK-a Rade Perišić kaže da je takva izlaznost na nivou one od parlamentarnih izbora od 30. avgusta 2020. Evidentirana je jedna veća nepravilnost.

“Ozbiljniji incident dogodio se na biračkom mjestu 118. Dragova Luka. Evidentirano je da je u biračko mjesto neovlašćeno ušla grupa ljudi na čelu sa Markom Kovačevićem, nosiocem liste “Za budućnost Nikšića”. Neovlašćeno lice je otuđilo glasačku kutiku sa listićima za glasnje putem pisma”, rekao je Perišić, a to je ranije saopšteno i iz CEMI-ja.

On je kazao da je intervenisala policija, a da će se kasnije utvrditi šta se tačno dešavalo i donijeti konačnu odluku..

15:35

CEMI – BM 96 – Staro selo, Župa – u neposrednoj blizini biračkog mjesta došlo je do tenzije između neidentifikovane grupe lica i aktivista Narodnog pokreta. Članovi biračkog odbora su normalizovali situaciju.

CEMI – BM 100 – član biračkog odbora glasno izgovara ime i prezime birača.

15: 15

Foto: CdM

Posmatrač CEMI-ja prijavio je da je na biračkom mjestu 118 došlo do remećenja reda.

“Nakon što su članovi BO uzeli kutiju za glasanje putem pisma i stavili je u auto da bi krenuli ka licima koja treba da glasaju, ista je od predstavnika koalicije “Za budućnost Crne Gore”, u prisustvu nosioca te liste, oduzeta i stavljena u automobil predstavnika koalicije”, kazali su iz CEMI-ja.

Dodaju da je na tom biračkom mjestu registrovano i veliko prisustvo neidentifikovanih lica koji su pripadali različitim grupama, i umalo je došlo do sukoba između njih.

Glasanje na ovom biračkom mjestu je usljed ovih zbivanja bilo privremeno prekinuto.

“Policija pristigla na mjesto incidenta. Prema informacijama naših posmatrača, policija nije intervenisala, već je posredovala između dvije suprostavljene grupe neidentifikovanih lica. Nakon posredovanja predstavnika policije glasačka kutija je vraćena članovima BO. Situacija je normalizovana i biračko mjesto je otvoreno. Nakon ovoga incidenta pojačano je prisutvo uniformisane policije na ulicama Nikšića”, navode iz CEMI-ja.

CEMI – BM 73 – Vilusi – Birači se ne pridržavaju mjere držanja distance

Foto: CdM

15:05

CEMI – BM 35 – Članovi biračkog odbora suprotno članu 71a Zakona o izboru odbornika i poslanika, koriste mobilne telefone i suprotno clanu 15 Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda puše u javnom i radnim prostoru.

14:50

CEMI – BM 44 – Poljica – Predsjednik biračkog odbora glasno izgovara ime i prezime birača

14:35

CEMI – BM 100 – Elektroprivreda – Član biračkog odbora glasno izgovara ime i prezime birača

CEMI – BM 132 – Registrovano je između 10-15 lica obučenih u majice sa nacionalnim obilježjima Srbije, koji po informacijama kojima trenutno raspolažemo nijesu iz Nikšića. Ova lica su htjela nasilno da glasaju putem pisma. Nakon što im je članica biračkog odbora rekla da nemaju pravo da glasaju u Nikšiću, napali su je. Intervenisala je policija. Biračko mjesto je otvoreno a pozvani su predstavnici OIK-a.

14:11

CEMI – BM 130 – KONI 2 – Jedan zahtjev za glasanje putem pisma nije uvažen jer je greškom odbora izgubljen kontrolni kupon

CEMI – Rudo Polje – Birač fotografisao glasački listić sa kontrolnim brojem 042077

14:00

CEMI – BM 34 – Svađa na biračkom mjestu zbog čega je morala intervenisati policija.

13:15

CEMI – Do 13 sati glasalo je 61,2 odsto birača.

13:05

CEMI – BM 54 – OŠ Šipačno – Birač nije presavio glasački listić prilikom predaje istog članu biračkog odbora, suprotno članu 69a i članu 82 Zakona o izboru odbornika i poslanika.

CEMI – BM 63 – članovi biračkog odbora suprotno članu 71a Zakona o izboru odbornika i poslanika, koriste mobilne telefone, i suprotno članu 15 Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda puše u radnom i javnom prostoru.

CEMI – BM 49 Dom Duga – Birač nije presavio listić prilikom glasanja, čime je povrijeđena odredba člana 69a Zakona o izboru odbornika i poslanika o tajnosti glasanja, kao i odredba člana 82 istog zakona. Dodatno, listić je iscijepan, ali isti nije proglašen nevažećim već je ubačen u kutiju.

13:00

CEMI – BM 128 – Suprotno propisima za sprječavanje širenja COVID-19 virusa, birač je na biračko mjesto ušao i glasao bez maske, i nije bio opomenut od strane članova biračkog odbora

CEMI – BM 60 – Dva birača su slikala svoje glasačke listiće

Prema informacijama CEMI-jevih posmatrača, na BM 35, kod zgrade KONI ulaz br. 1 pojavilo se nekoliko lica sa ispravama koje nijesu lična karta izdata državljanima CG, a koji su pokušali da ostvare biračko pravo. Ova lica nijesu prepoznata sistemom za elektronsku identifikaciju birača i ne nalaze se na biračkom spisku pa im nije bilo omogućeno da glasaju.

CEMI – BM 4 – Članovi biračkog odbora glasno izgovaraju ime i prezime birača, i ne provjeravaju identitet lica ispod zaštitne maske.

12:45

CEMI – BM 33 – Rubeža bb – Birač je slikao svoj glasački listić, suprotno članu 71a Zakona o izboru odbornika i poslanika, i isti je poništen od strane biračkog odbora

CEMI – BM 6 – Posmatrači DF-a ispred biračkog mjesta javno pozivaju glasače da glasaju za broj 4

CEMI – BM 63 – Vraćenovići – Birač je slikao glasački listić, suprotno članu 71a Zakona o izboru odbornika i poslanika, kojim se zabranjuje upotreba elektronskih uređaja za komunikaciju na mjestu za glasanje.

CEMI – BM 128 – Na biračkom mjestu nije obezbijeđen dovoljan broj mjesta za sve posmatrače. Zbog nedostatka prostora dolazi do kršenja mjera za sprječavanje širenja COVID-19 virusa jer nije moguće držanje distance.

12:30

CEMI – BM 124 – OŠ Milija Nikčević – Birač je sa pogrešne strane presavio glasački listić, pa je birački odbor takav glasački listić učinio nevažećim

12:05

CEMI – BM 60 – Glasač slikao glasački listić, suprotno odredbi člana 71a Zakona o izboru odbornika i poslanika.

Foto: CdM

11:49

CEMI -BM 69 – Birač je javno pokazao glasački listić, suprotno odredbi člana 69a Zakona o izboru odbornika i poslanika.

11:45

CEMI – Milan Knežević iz Koalicije Za budućnost Crne Gore je na svom Twitter-u objavio fotografiju glasačkog listića sa zaokruženom koalicijom pod brojem 4.

Na bazi kontrolnog broja glasačkog listića, OIK može da utvrdi na kojem BM je ovaj birač glasao.

CEMI – Lažne informacije da je CeMI radio izlazne ankete

11:30

CEMI – BM 25 – Vrtić Straševina – Članovi BO koriste telefone na biračkom mjestu, suprotno članu 71a Zakona o izboru odbornika i poslanika

11: 15

CEMI – Do 11 sati glasalo je 38 odsto birača.

Foto: CdM

11.10

CEMI – BM 131 – PTT Kočani – Birač je javno izgovorio za koju političku opciju je glasao, suprotno članu 69a Zakona o izboru odbornika i poslanika, a njegov glasački listić nije proglašen nevažećim.

Foto: CdM

11:05

CEMI – BM 132 – OŠ Grebice – Birač odbija da nosi masku

CEMI – BM 47 – Birač je prije ubacivanja glasačkog listića u kutiju, pokazao otvoren glasački listić, suprotno članu 69a Zakona o izboru odbornika i poslanika. Glasački listić nije proglašen nevažećim.

Foto: CdM

CEMI – BM 97-ispravnost glasačke kutije nije utvrđena na propisan način. Predsjednik BO je samoinicijativno konstatovao da je glasačka kutija prazna, bez poštovanja procedure da ispravnost bude utvrđena u prisustvu prvog birača koji to potvrđuje svojim potpisom.

10:31

CEMI – BM 4 – Član BO iz SD-a koristi mobilni telefon, suprotno članu 71a Zakona o izboru odbornika i poslanika.

10:20

CEMI – BM 101 Zahumlje – članovi BO i partijski posmatrači ne nose pravilno maske. Na ulazu se ne koristi sredstvo za dezinfekciju iako se nalazi na označenom mjestu.

CEMI – BM 54 OŠ Šipačno – birač prilikom presavijanja glasačkog listića nije ispoštovao zakonsku odredbu člana 82 stava 3, kojim se propisuje da se glasački listić presavija na način da se ne može vidjeti za koga je birač glasao.

10:02

CEMI – BM 44 – Članovi BO koriste mobilne telefone, suprotno odredbama člana 71a Zakona o izboru odbornika i poslanika.

CEMI – BM 92 Zagrad – Birač javno saopštio za koga je je glasao, suprotno članu 69a Zakona o izboru odbornika i poslanika.

09:45 CEMI – BM 95 Dom Jugovići – član biračkog odbora na glas pozvao na glasanje za određenu političku opciju, čime je prekršio član 81 Zakona o izboru odbornika i poslanika, kojim je propisano da članovi biračkih odbora ne smiju ni na koji način uticati na odluku birača

09:30 – CEMI-Do 9 sati glasalo je 15,6 odsto birača.

08:39 – CEMI je saopštio da na biračkom mjestu broj 12, u OŠ “Mileva Lajović-Lalatović” predsjednik biračkog odbora koristi mobilni telefon, suprotno odredbama člana 71a Zakona o izboru odbornika i poslanika.

08:18 – Iz CEMI-ja je saopšteno da je na biračkom mjestu 120 birač naglas izgovorio broj partije za koju je glasao, čime je kako kažu prekršio član 69a Zakona o izboru odbornika i poslanika.

08:14 – Predsjednik OIK Rade Perišić kazao je da su sva biračka mjesta otvorena. Kako je kazao, kasnilo se sa glasanjem na dva biračka mjesta – broj 1 i broj 100 u EPCG. Na biračkom mjestu broj 1 kasnilo se oko 20 minuta sa glasanjem, dok je u biračkom mjestu broj 100 početak kasnio oko 45 minuta.

Na tim biračkim mjestima biće produženo vrijeme glasanja.

07:43 – Za posmatranje lokalnih izbora u Nikšiću Centar za monitoring i istraživanje (CEMI) akreditovao je 182 posmatrača koji su raspoređeni na svim biračkim mjestima

07:39 – Iz Opštinske izborne komisije (OIK) su kazali da očekuju da će preliminarne rezultate imati oko ponoći.

07.33

Kasni otvaranje biračkih mjesta u nikšićkoj Elektroprivredi

Zbog primjedbe članova Izborne komisije na biračkim mjestima br. 1 i br. 100 u nikšićkoj Elektroprivredi kasni početak glasanja. Iz redova Demokrata i Narodnog pokreta traže da se pokriju kamere na objektu Elektroprivrede.

07.00

Birališta su otvorena u sedam, a biće zatvorena u 20 sati.

Foto: Onogošt

Raspored na izbornoj listi je:
1. Koaliciona lista Evropski tim za Nikšić,

2. Narodni pokret – Za vaskrsenje Nikšića,

3. Socijaldemokratska partija Crne Gore Srcem za Nikšić,

4. Za budućnost Nikšića,

5. Koalicija Crno na bijelo – Može Nikšić,

6 . Demokrate Mir je naša nacija – Zaokruži slobodu

A.Obradović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Posmatrac
Gost
Posmatrac

Niksic❤️

Toson
Gost
Toson

Stid me sto sam izniksica no sam srecom odselio

gojko
Gost
gojko

A sad adio, a sad adio , I ko zna kad I ko zna gdje……

Penzioner
Gost
Penzioner

Moji Nikšićani, mislio sam da ste pametniji..

E viva 🤡
Gost
E viva 🤡

Pametni su oni, ne brini tii.. nego se ugledaj 🤗😄

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Trebalo je jos ulozit u glasace, ovako adio i ko zna kad i ko zna dje !
A nevalja Simovic, ne ne !

ish
Gost
ish

A dje je Dajkovic, turisticki vodic za cetnike? 😉

MNE ❤🇲🇪💚
Gost
MNE ❤🇲🇪💚

U opisu ne mislim na političke lidere već na gradjane koji su podržali ponudjene opcije. 40.4% – patriote koje su spremne na svaku žrtvu za pravo, čast i slobodu Crne Gore. 25.9% – četnici i klero-fašisti. 23.2% – neobična papazjanija sastavljena od umjerenih Srba i zalutalih Crnogoraca (koji će kad-tad opet na pravi put) 4.5% – Crnogorci koji su totalno… Više »

Окле
Gost
Окле

😂😂😂, 50% DPS-ovih glasova je kupljeno, 20% druga vrsta koristi, a ostalo su penzioneri (zbujeni), dobri moj. Demokrate su umjereni Srbi, kao ja, koji NIKADA vise nece otici putem CG fasizma.

Screenshot
Gost
Screenshot

Trebaće zaposliti sve uhljebe ovih 40 stranaka, a dok je DPS bio na vlasti i na lokalnim i na državnim nivoima, zapošljavao je ljude iz svih partija….ispade DPS bastion razuma , poštenja , obraza i doljednosti . A nova vlada i nova vlast od pobrojanih stvari i dalje imaju samo dosljednost ali u najgorem mogućem pogledu , a tu su… Više »

MMM
Gost
MMM

Neka se i ovo zavrsilo, manje vise sve ocekivano. Cestitke pobjednicima, glas naroda je glas Boga. Mi moramo biti razocaranj iako je ovo realno, parlamentarni izbori su bili prakticno juce. Tek se danas vidi koliko je poraz bio katastrofalan.

Mutna voda
Gost
Mutna voda

Sto se piju tablete nocas hahahhahhha

Mutna voda
Gost
Mutna voda

Hahahahahaahaha ćao dps hahahaha

Komita
Gost
Komita

Nije moj Nikšić !

E viva 🤡
Gost
E viva 🤡

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Alooo

delboj
Gost
delboj

Sve u svemu, slijedi dugi period nestabilnosti u Crnoj Gori.

sve pratim
Gost
sve pratim

Koliko % je prebrojano ?

Rada
Gost
Rada

Bravo Demokrate čuvari Crne gore🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Srbo
Gost
Srbo

Pobijedi li Daka? Haha

SANTA MARIJA
Gost
SANTA MARIJA

Oni su pobijedili, nema tu sta. Samo treba cestitatiti. Nije URA prva partija koja je zapocela destrukciju, bilo je toga i ranije.

Gastos
Gost
Gastos

Da sacekamo do kraja.

Aco
Gost
Aco

Nista strasno brate.mora se nekad i izgubiti

Podgorica
Gost
Podgorica

Repriza Budve. I URA u opoziciju sa DPS-om.

Coop raifaissen
Gost
Coop raifaissen

Napred braćo niksicani ❤

Sandra
Gost
Sandra

Ajde Boze pomozi🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿

Petar Petrović
Gost
Petar Petrović

Ha,ha pobjeđuje DPS

Podgorica
Gost
Podgorica

Pobjeda za buducnost bravo!

Raki
Gost
Raki

DPS pobedjuje….bravo

Hogar
Gost
Hogar

🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🙏

Cheese
Gost
Cheese

Velika izlaznost izgleda da najmanje ide na ruku DPS-u kako je i rekao profesor Daniel Server sa Johns Hopkins univerziteta. Izgleda da prisustvujemo kraju vladavine DPS-a.

...
Gost
...

Pouzdano, pobjeda građanske CG!!!

Nenad
Gost
Nenad

Svi znamo da ovolika izlazonst odgovara svima samo ne dps-u

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Na ovoliku izlaznost je gotovo.DPS gubi i to ubedljivo.

SRAN
Gost
SRAN

ovo govori da je masa glasaca sa strane glasala , ispada da niko nije otiso iz nk i da svi hoce da glasaju,,,,

Globetrotter
Gost
Globetrotter

Sa srećom do slobode!!!

Hogar
Gost
Hogar

1️⃣✔️🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Danijel
Gost
Danijel

Dama i vrhunski Naučnik, srećno nova Gradonačelnice!

Moja Crna Gora🇲🇪
Gost
Moja Crna Gora🇲🇪

Složno svi za (1) 🇲🇪 Za naš dom! Za našu Crnu Goru!🇲🇪

Mirjana__
Gost
Mirjana__

Podrška crnogorskom Niksicu sa Zabljaka!
Da je vjecna…

E viva 🤡
Gost
E viva 🤡

Kako vam pokupise licne karte😂😂😂😂😂

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Velika izlaznost Crnogoraca. Bravo Liberali komite i patriote.

VoćkaČudnovata
Gost
VoćkaČudnovata

Živjeli, moji Crnogorci i Crnogorke!

Niko bitan
Gost
Niko bitan

Ovim tempom očekujem izlaznost od 125% do 16:00. Minimum 😉😊

Igor
Gost
Igor

Izlaznost u NK za parlamentarne izbore 30.08. Bila je 84%. Tako da ova izlaznost i ne ide bas u prilog DPSu, obzirom da se do kraja glasanja ocekuje ista izlaznost otprilike.

SPASOJE DAKIC
Gost
SPASOJE DAKIC

DPS u prednosti 48,34 % … Mnogi su predvidjali fijasko DPS ali situacija na terenu izgleda drugacije … DPS je masina koja odlicno radi i znaju gde se nalaze … Mnogi su se poradovali ali uzalud …

Gojko63
Gost
Gojko63

Idemooooo

Hmmmmm
Gost
Hmmmmm

Videćemo večeras ko će da slavi. ?! Ili ovi što su za Crnu Goru ili ovi što su protiv Crne Gore !

Odiva nikšićka
Gost
Odiva nikšićka

Ovo je GODINA CRNOGORKI, godina ČESTITIH ŽENA! Gospod ti pomogao, Crnogorko! Kao da sam ja u toj nošnji, ti glasaš za mene! Pozdrav od odive nikšićke!

Racko.
Gost
Racko.

Privremena licna karta. Ministar Sekuloviv treba odmah da podnese ostavku. Kakve su to licne karte.

Al' zube polomi
Gost
Al' zube polomi

Tako je, velika izlaznost i u miru čekamo rezultate izbora! Pobjednik, naravno, Evropski tim za Nikšić! Nikšićani, cijela Crna Gora je uz vas! Sad ili nikad!

Nikola
Gost
Nikola

Nadam se da si upravu jer ako crnogorska opcija uzme Niksic, pada i Vlada do ljeta

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Ja mislim da su se Crnogorci probudili i da je zato velika izlaznost samo naprijed i ne dozvoliti sa strane da dolaze….

Hornet
Gost
Hornet

Velika podrška crnogorskom Niksicu iz Pljevalja. Svi zajedno za nasu nam jedinu domovinu Crnu Goru!!

BUBAMARA
Gost
BUBAMARA

Zbog velikih nezakonitosti i nepravilnosti automatski stopirati glasanje i poništiti ih,sve dok ne bude sve po pravilima!

jovanaa
Gost
jovanaa

Podrška crnogorskom Nikšiću sa Cetinja! Da je vječna! 🇲🇪❤️

Limenka
Gost
Limenka

Ne znam bas da ova izlaznost ide u korist DPS-u ?
Mislim da i ne ide bas.

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Hoću da vjerujem da su to požurili Crnogorci i Crnogorke da spašavaju svoju zemlju, zato je tolika izlaznost već u 13 h!!!!

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Ovo je nezapamćeno da do 1 sat izadje preko 61 % birača .

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

Ovo će ispasti kao referendum ili popis ! Napisao bi još jednu rečenicu ali komentar ne bi ste pustili !

Zex
Gost
Zex

Probudili su crnogorski prkos. Počnimo sa slavljem crnogorci i crnogorke, odbranili smo kuću 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

goran
Gost
goran

Ova izlaznost katastrofa za dps

Klatno
Gost
Klatno

Velika izlaznost znaci da sav ostatak koji nije glasao 30.08. Koji nije glasao za DPS, a nije bio za litijase danas je ustao da glasa za CRNU GORU! Očekujte pobjedu procrnogorskih snaga.

Mic
Gost
Mic

Bice ovo apsolutna pobjeda crnogorskog bloka!
Sve vam zivjelo niksicani😘😘😘😘

Perko
Gost
Perko

Velika izlaznost znaci veliki poraz dps

Monako
Gost
Monako

Ako nastavi ovako večeras do osam izaći će 90% Ogromna izlaznost!!!

SPASOJE DAKIC
Gost
SPASOJE DAKIC

DPS u laganoj prednost … !!!

Gero
Gost
Gero

Evropski tim za Niksic jedini i pravi izbor!! 🇲🇪

Dzabar
Gost
Dzabar

Za dobro svih nas!!! Evropski tim do pobjede🇲🇪🇲🇪

Lebron
Gost
Lebron

Sanja do pobjede, broj 1 za evropski Niksic i dobro svih gradjana!! 🇲🇪

Jordan
Gost
Jordan

Uz Sanju smo do pobjede!!! Znamo ko je pravi izbor za nas Niksic!🇲🇪

Zverka
Gost
Zverka

Do pobjede Sanja i njen evropski tim🇲🇪🇲🇪

Jupiter
Gost
Jupiter

Velika izlaznost Crnogoraca,koji ce pametno iskoristit svoje biracko pravo i glasati za najbolje.Za Evropski Niksic🇲🇪❤

Dula
Gost
Dula

Vjecna da je🇲🇪

lole
Gost
lole

Nek je vjecan Niksic🇲🇪
Pobjedu odnosi Evropski tim za Niksic🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Marija
Gost
Marija

Hoćemo da se oslobodimo ovih eksperata i apostolske Vlade! Ovo je zastiđe! Ovo ničemu ne vodi! Samo nas brukaju! Nije moja Vlada!!!!

Невоља
Gost
Невоља

На вашу жалост јесте ваша Влада.

andjelko
Gost
andjelko

Ubjedljivu pobjedu ce odnijeti Evropski Tim za Niksic

zarko
Gost
zarko

Da je vječna Crna Gora i svi njeni čuvari! 🇲🇪

svetla
Gost
svetla

Od 38 posto preko 30 za Crnu Goru!

Support
Gost
Support

Bog te čuo. Nadam se da će se apstinenti probuditi. Ko god oće samo da df ne uđe u vlast.

Невоља
Gost
Невоља

На основу чега си то закључио/ла живота ти?

Goran
Gost
Goran

Kakav pad DPS a na ovakvu izlaznost 🙂

Dodo
Gost
Dodo

Podrška iz Bara ,Nikšićani Vaša odluka je bitna za Crnu Goru ,Živijeli da je Većna Crna Gora

Monako
Gost
Monako

Ogromna izlaznost E sad kome to odgovara oni to najbolje znaju!!

RADOJKA
Gost
RADOJKA

Prvi na listi pobjedjuju.srecno.

petar
Gost
petar

E moji niksicani, izbor vam je bas dobar. Koga god glasate necete napraviti gresku, ‘tesko je odluciti ko je gori.

Zex
Gost
Zex

Pobjeda crnogorstva je neminovna, slavi Crna Goro 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

NiksicBijeli1
Gost
NiksicBijeli1

Pada Niksic sigurno, dolazi nova vlast konacno!!!!!

Cg...Cg
Gost
Cg...Cg

Vas cilj je upravo ovo sto ste napisali pad Nk pa pad Crne Gore. Ali imala je Cg i vecih muka od vas pa je opstala

Pgcentar1
Gost
Pgcentar1

Tako je Niksicaniiii ogromna izlaznost rusi gaaaa, rusi ga do dna ga potuci. Danas je gotovo sa Dps-om jednom za svagdaaa!

Denis
Gost
Denis

Podrska Niksicu iz Rozaja !! Ne damo Crnu Goru!!!

Šćepan
Gost
Šćepan

Naša Sanja vila gorska,
Pobjeda je CRNOGORSKA!

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Crnogorci! Pametno! 1. Uvijek prvi!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Ragnar
Gost
Ragnar

Navijamo za CG opciju, protiv Vucicevih sluga! Podrska za Jevta i Sanju, a i za Zeljka Nikolica iz Beograda!

Baranka CG
Gost
Baranka CG

Bar je uz Niksicane ,junake crnogorske!
Ne dajte se okupatorima iz susjednih drzava! Nasa mala zemlja je najljepsa na svijetu!
Opet ce svanuti majska zora!
Za crnogorski blok!!

Lemi
Gost
Lemi

Pustite price o identitetu drzavi,trebali ste posteno radit sad vam je sva prica uzalud…

Marica
Gost
Marica

Nikšićani, svim srcem smo uz vas smo! Nemojte da vas prevare i da nas povuku još dublje u propast!
Idemo naprijed! Nikad nazad! Evropski tim za Nikšić! Broj 1!

SPASOJE DAKIC
Gost
SPASOJE DAKIC

NIKSIC NE SMIJE PASTI … !!!

voodoodoll
Gost
voodoodoll

Svim srcem za NIKSIC…

Ivan
Gost
Ivan

Uđite u istoriju i spasite našu prelijepu domovinu od ovih oslobodioca sretno

Lea
Gost
Lea

Nikšićani moji, spašavajte što se spasiti može!
Možda vam istorija nije slučajno dodijelila tu ulogu!
Spasite nam Državu…
Države ratove prežive, pa ekonomija opet stane na noge… A vidimo da ođe nije bitka za ekonomiju, nego za identitet. Mi nijesmo izmišljena nacija i to i istomišljenici i protivnici vrlo dobro znaju.

Mili Mili Mili
Gost
Mili Mili Mili

Ajmo Evropski Nikšić 1 🇲🇪❤️🇲🇪

GXF
Gost
GXF

🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪1111111111111111🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪3333333333333333333333

Orlov Krš
Gost
Orlov Krš

Sa srećom braćo i sestre Nikšićani 🇲🇪 uz vas smo!!!

Suverenista
Gost
Suverenista

Ajmo Crna Goro!

Simeon D
Gost
Simeon D

U pamet se Niksicani. Nikada izdajice niste bili

Boris
Gost
Boris

Nikšićani, vi ste danas na braniku otadžbine! Zaokružite broj jedan! Samo naprijed u nove evropske pobjede!

Olivera
Gost
Olivera

UVJEK 1. 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Realan
Gost
Realan

4 Za budućnost Nikšića.

Jovan
Gost
Jovan

Nikšićani delije, novi Nikšić od noćas.

Šćepan
Gost
Šćepan

Nema povlačenja nema predaje! (1), (3)🇲🇪

Pumps
Gost
Pumps

Niksicani, ako Niksic padne Crna Gora je pri ropstvu, ne dajte Crnu Goru!!! Danas svi ZA PRAVO CAST I SLOBODU CRNE GORE!!! CETINJE JE DANAS UZ NIKSIC!!!

PREPOROD
Gost
PREPOROD

Građani NIKŠIĆA sačuvajte Nikšić,nedajte ga tuđoj državi, to je VAŠ grad,okrenut evropskim vrijednostima,izbor je lak1️⃣🇲🇪

Support
Gost
Support

E ako znam za koga bih da moram, jadi me znalii.

Mila
Gost
Mila

Spasite Crnu Goru NIKŠIĆANI 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪… Srecno 1 ❤️❤️❤️

Bot32
Gost
Bot32

Bravo, neka Nikšićani danas u miru i zdravlju izađu na birališta, Partizani, Četnici i Komite neka ostanu po šumama i gorama naše zemlje ponosite.

Atos
Gost
Atos

Nikšićani dana dobijaju svoj Grad

Mijuskovic
Gost
Mijuskovic

Niksicani junaci,
Vas zapade da odbranite Crnu Goru i da vas istorija takve zapise,sve vam srecno i zdravo bilo,jer nas ova vlada upropasti zbog fotelja i zbog para,ne brine o zdrablju,pa ste vi eto, odlucujuci faktor ua spas drzavr Crne Gore i njenog naroda!
Za Sanjom genijalkom !
Srecna nam pobjeda!

Građanin Budve
Gost
Građanin Budve

Za Evropski Niksic! Svim srcem za Crnu Goru i Sanju Damjanovic!!!!
Svi za br 1!

Suncica
Gost
Suncica

Broj 1, za Evropski Niksic, i dr Sanju Damjanovic❤️ Da je vjecna Crna Gora🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Crna Goral Niks
Gost
Crna Goral Niks

Srecno. Evropski Niksic 1. Da sacuvamo Crnu Goru.

Bojana
Gost
Bojana

Srecno moji dragi Niksicani!
Neka je vjecna nasa Crna Gora!

Gospodjetina
Gost
Gospodjetina

🇲🇪 srecno!

VrhLovcena
Gost
VrhLovcena

🇷🇸❤️🇲🇪 Sa srecom braco i sestre!

Test
Gost
Test

Ja cu srcem ③

Ante G.
Gost
Ante G.

Traže da se pokriju kamere? Zbog čega? Da mogu ovi što su stigli autobusima da glasaju neometano?

MIŠKO
Gost
MIŠKO

NEK JE VJEČNA CRNA GORA

oooo
Gost
oooo

Na parlamentaarnim izborima 2020 god: Pravo glasa u Nikšiću ima 58342 građana. Sad ima 58.833. Nesto ne stima za po godine se povecao broj punoljetnih gradjana sa pravom glasa a prirodni natalitet kod nas je negativan????????!??!?!?!?!?!?

stara podgorica
Gost
stara podgorica

Idemo!!!!!Braco moja Crnogorci.Svi prije 12.Srecno Crna Goro.

Dula
Gost
Dula

Vjecna da je CG🇲🇪

Među_svoje🇲🇪
Gost
Među_svoje🇲🇪

(1)🇲🇪(1) 🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1) 🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)🇲🇪(1)

Nera
Gost
Nera

Nikšićani,
Da spasite Crnu Goru vama je suđeno.
Da je vječna Crna Gora!

Gaetuša
Gost
Gaetuša

Najbolje za Nikšić, najbolje za spas Crne Gore (1) Naprijed do pobjede! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪 DA JE VJEČNA!

Dula
Gost
Dula

Srecno za broj 1

Niksic u srcu
Gost
Niksic u srcu

Drage niksicanke i dragi niksicani,znamo svi da ste vi jedan od najjacih stubova nezavisne,evropske crne gore,da ste crnogorske patriote,zato ne sumnjamo da ce te i danas biti na tom nivou,jer tako cuvate i niksic i crnu goru,hvala vam,crna gora je moj dom,nek je vjecna crna gora, 1

Jeca
Gost
Jeca

U pamet se! Izgubismo zemlju, pobijede li pogresni..

Naroz
Gost
Naroz

Nikšićani, ne razmišljajte previše, no zaokružite prvog s reda, pa kako je tako je… 🙂
p.s. može i 3 😉

REX
Gost
REX

Danas se Evropa brani u Nikšiću. Nema predaje.

Send this to a friend