Politika

DPS: Zašto vas zovu DDF?

Umjesto uzaludnog koprcanja u želji da se predstavite onim što nijeste, nasrćući bestijalno na DPS, odgovorite na jednostavno pitanje: zašto vas u posljednje vrijeme zovu Demokrate Demokratskog fronta. Ili ako vam je lakše – skraćeno DDF, saopštili su iz Demokratske partije socijalista Crne Gore (DPS).

“Da vam pomognemo. Zato što ništa drugo i nijeste do lažna, tobože proevropska, slika DF. Samo što nemate njihove hrabrosti da kažete šta ste i ko ste”, poručuje se u saopštenju.

Prema njihovim riječima, DPS “stameno stoji na braniku državnih interesa kao prvog dana”.

“Stranka bez fizionomije, lažnog naziva, s rukovodstvom lažnog porodičnog i političkog morala. Slabi ste vi da bi mogli da se uzdignete na neurotičnim nasrtajima na DPS, koja stameno stoji na braniku državnih interesa kao prvog dana kad smo krenuli u proces demokratske obnove države u kojoj ste na privremenom radu. Jednako postojano kao onda kad su vaše preteče s beogradskih mostova prizivale NATO bombe na Crnu Goru, ili kad ste nedavno zarad šačice glasova branili Leposavića. Ili sad dok gurate DF u Vladu, panično strahujući da ne ostanete bez benefita koje vam obezbjeđuju oni koje iza leđa ogovarate kod koga stignete”, pojašnjava se u saopštenju.

DDF, kažu iz Partije,  “ili nus pojava u periodu demokratskog zrijevanja crnogorskog društva”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ja i Jos neko
Gost
Ja i Jos neko

Hehe, zasto se onda DPS naziva DrPS 😉

EdSiran
Gost
EdSiran

Plagijagore, ti li si?

Genci
Gost
Genci

DPS – Demonska Pandora Stranka!!!!!

Anderba
Gost
Anderba

Odlično.Ovo DDF se mora upamtiti.

plagistar
Gost
plagistar

Ahahahahahah ddf, sjajno! E tako brate, treba ih tako postavljat dje im je mjesto a ne fino i kulturno. Sa njima samo tako trba.

Ne no je l?
Gost
Ne no je l?

Nadam se da necete sa ovim kameleonima u koaliciju. Ako vam trebaju srbi, nadjite principijelne srbe a ne fasiste poput DF-a ili populiste poput DDF-a

Sasa
Gost
Sasa

Ne prihvatate da vam je proslo vrijeme!

Miso
Gost
Miso

Tako je samo agresivno sta cete kad su Cetnika po stavili za gradonacelnik a Niksica à prije izbora u narodnim nosnjama Yougoslavie bravo Becicu

Mentor
Gost
Mentor

Zasto ona vi vidite potencijal za saradnju u njima?

Sesill
Gost
Sesill

Ne vide.Nema tu nikakvog potencijala. Demokrate su ionako pustene niz vodu od strane nasih medjunarodnih partnera. Samo sto becic misli da je narod glup i da se nista ne zna.

Beharovic serif
Gost
Beharovic serif

Demokrate SKRIVENI cetnici ?

Send this to a friend