Politika

Od kada je Bogdanović na poziciji saradnika predsjednika Skupštine?

Boris Bogdanović

Nakon što je CdM objavio da u zvaničnoj delegaciji Skupštine Crne Gore u Turskoj boravi šef Poslaničkog kluba Demokrata Boris Bogdanović, iako nije na zvaničnom spisku, reagovale se Demokrate koje tvrde da on u Turskoj boravi kao saradnik predsjednika crnogorskog parlamenta, i dodaju bez ikakvih troškova na teret Skupštine. Međutim, javnosti nije poznato od kad je Bogdanović na poziciji saradnika predsjednika Skpštine Crne Gore.

<<<Zašto je Boris Bogdanović u Antaliji ako ga nema na spisku delegacije Skupštine Crne Gore<<<

Reagovanje Demokrata prenosimo u cjelosti:

“Pošto bi bila grehota ostaviti bez odgovora zainteresovane odlazeći DPS i DF, odgovorićemo im šta poslanik Boris Bogdanović radi u Antaliji na osmom plenarnom zasijedanju Parlamentarne skupštine Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (PS SEECP).

Naime, Boris Bogdanović nije dio zvanične Delegacije SEECP, pa zato nije ni mogao biti na spisku. Poslanik Bogdanović u Turskoj boravi kao saradnik predsjednika Skupštine, bez ikakvih troškova na teret Skupštine Crne Gore, a samim tim ni građana Crne Gore, što se lako može utvrditi uvidom u finansijske tokove Skupštine Crne Gore.

Jer to je način kako Demokrate rade: niti putujemo o trošku građana ove zemlje, niti se pokrivamo izmišljanjem mjesta u sklopu delegacije, kako bismo to bili u prilici da na “legalan” način uradimo. Zbog toga poslanik Boris Bogdanović nije na spisku delegacije. Jer mi nismo poput DPS-a koji je takve stvari, ali i neuporedivo veće zloupotrebe,radio mali million puta.

Nego, da malo promijenimo ugao gledanja; gospodo iz DPS-a, razumijemo što vi to ne shvatate, vaši su funkcioneri podizali i po deset dnevnica za jedan dan, ali moramo li vam svakim našim djelom iznova dokazivati da se može pomagati instituciji i državi, a da se od nje ne uzme ni cent?

Takođe, evo još jedne ekskluzive: predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, za razliku od funkcionera DPS odbio je da uzme dnevnice za ovaj put. Odbiće i za svaki sljedeći. Mali doprinos državi. Ne bi škodilo da i vi isto učinite.

Zbog toga se vi danas nalazite u najvećem čudu svaki put kad vas iznenadi primjer onih koji sebe daju državi, pokušavajući da joj vrate ugled koji ste vi doveli na samu marginu”, navele su Demokrate u reagovanju.

CdM očekuje odgovore od predsjednika Skupštine, a ne Demokrata. Zato pitamo šefa patlamenta, od kade je Bogdanović saradnik  predsjednika Skupštine, i kako kao saradnik nije naveden u delegaciji Skupštine, a nalazi se na zvaničnom skupu?

U zvaničnoj najavi sa predsjednikom Skupštine su dva nejgova savjetnika, pa je nejasno kako je Bogdanović njegov saradnik.

Riječ je o zvaničnoj posjeti delegacije Skupštine Turskoj, a ne o partijskoj aktivnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rajo
Gost
Rajo

A pa čuš…🤣🤣🤣

Her
Gost
Her

Zaposljavate dobro u Cedis, Epcg, Niksicku bolnicu, pa je narodu jasno kako Demokrate rade. Na kljucne pozicije najneobrazovaniji, najnesposobniji i najnestrucniji. Bravo!

Mica
Gost
Mica

Oooooooooooooo
Pa sta je ovo
Sta se ovo desava

BojanA
Gost
BojanA

Oduvijek 😂😂😂😂😂👨‍❤️‍💋‍👨👨‍❤️‍💋‍👨👨‍❤️‍💋‍👨

Crni
Gost
Crni

Dajte dnevnice Medu

gora
Gost
gora

Grebe se, slihta, a sta bi drugo moglo biti…

Send this to a friend